ELAZIĞ / SİVRİCE - Sivrice İmam Hatip Ortaokulu

Sivrice İmam Hatip Ortaokulu

HAZAR MAH. OKUL SK. OKUL BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 0 SİVRİCE / ELAZIĞ
Vizyon
Çalışıp sabrederek başarıya ulaşabilen,- Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, - Problemlere çözüm üretebilen, - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir vizyonumuz.
Misyon
Yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen,kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen,sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız
Başarılar
TUBİTAK 4006 bilim fuarı kapsamında tüm okul öğrencileri ile toplamda 23 proje çalışması gerçekleştirildi.
Başlama:08.20 Bitiş :15:05 (Pazartesi 16:00)
Kalorifer-kömür
İngilizce, Arapça
Ulaşım
Kara yolu ile ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır. İlçe Belediye otobüsü ve minibüsleri her saat sefer yapmaktadır.
Servisi mevcut değildir.
Okulumuz Sivrice ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Okulumuz Elazığ İl Merkezine 32 km uzaklığında Sivrice İlçe merkezindedir.
Atletizm yarışmalarında il derecemiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler
2019 yılı Elazığ 1.Matematik Olimpiyatlarında imam hatip okulları arasında il 1.si ve genel sıralamada il 7.si olmuştur.
4006 TUBİTAK Bilim fuarı kapsamında derslerde proje çalışmaları yapılmaktadır.